Zona metropolitană Târgu Jiu, supusă la vot

0
505

Proiectul privind zona metropolitană va fi supus votului Consiliului Local din Târgu Jiu. Nu mai puțin de 11 localități din Gorj și-au dat acceptul de a adera la zona metropolitană, iar consilierii din Dănești și Stănești și-au dat deja votul.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că este necesar să fie înființată o astfel de zonă pentru județul nostru. Așa pot fi atrase mai multe fonduri europene pentru investiții importante.

”În săptămânile următoare vom aproba proiectul pentru introducerea autorității publice locale în zona metropolitană. Înțeleg că sunt deja 2 localități care au aderat la acest proiect. Este vorba despre Stănești și Dănești. Noi suntem inițiatorii proiectului, dar meritele le împărțim toți. În momentul în care se va finaliza acest proiect, vor fi alături de noi 11 localități. Ideea a fost să luăm localitățile din imediata vecinătate a municipiului Târgu Jiu, dar proiectul se poate extinde. În momentul în care se depun proiecte, este clar că ne raportăm la populație”, a spus primarul Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here