Gorj: I-au furat mașina din fața porții și au mers să dea o spargere la un magazin

0
2543

Un bărbat din comuna Cătunele a sesizat poliția despre faptul că în noaptea de 10/11 octombrie a.c., autori necunoscuți i-au sustras din fața locuinței autoturismul proprietate personală, l-au utilizat, deplasându-se aproximativ 200 de kilometri și ulterior l-au adus în același punct.

„La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin plângere, de către un bărbat, cu privire la faptul că în noaptea de 10/11 octombrie a.c., autori necunoscuți au pătruns prin forțarea unei uși, în incinta unei societăți comerciale din comuna Cătunele, de unde au sustras 70 pachete țigarete, suma de 200 lei și două telefoane mobile.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri de 29 și 22, ambii din localitatea Cătunele, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și furt calificat.

În urma administrării probatoriului, la data de 17 octombrie, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe cei doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și furt calificat.

În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here