Bătuți, amenințați cu moartea și lipsiți de libertate, de trei tineri din Târgu Jiu

0
320

Trei tineri din comuna Urdari au sunat la 112, luni, după ce au fost loviți, amenințați cu moartea și lipsiți de libertate de trei indivizi necunoscuți. 

”La data de 17 octombrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, de către un tânăr din comuna Urdari, despre faptul că în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu-Jiu împreună cu alți doi prieteni, ar fi fost amenințați, loviți și lipsiți de libertate de trei bărbați, a căror identitate nu o cunosc. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că bănuiții i-au amenințat cu moartea pe alți trei tineri, solicitându-le să-i transporte cu autoturismul pe strada Nichita Stănescu din municipiul Târgu-Jiu. În acest context, tinerii s-au conformat solicitării, iar când au ajuns pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, unul dintre bănuiți i-a cerut uneia dintre persoanele vătămate să coboare din autoturism, lovind-o în zona feței. Ulterior, aceștia și-au continuat deplasarea până la adresa indicată, bănuiții coborând din autoturism și deplasându-se într-o direcție necunoscută” arată IPJ Gorj.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat trei tineri de 17, 19 și 27 de ani, toți din municipiul Târgu-Jiu, care corespundeau semnalmentelor furnizate de persoanele vătămate. În urma administrării probatoriului, luni, polițiștii au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, cei doi tineri de 27 și 19 ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare.

În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here