Târgu Jiu: Cablurile pentru troleibuz, amplasate pe stâlpi, vor fi înlăturate

0
118

Cablurile pentru troleibuz, amplasate pe stâlpi, în Târgu Jiu, vor fi înlăturate.

„Deținătorii de rețele de fibră optică și cabluri amplasate pe stâlpii de pe traseul troleibuzelor sunt invitați joi, 20 octombrie, ora 12:00, la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, în sala de ședințe a Consiliului Local.

Aceștia urmează a fi înștiințați în legătură cu pașii ce trebuie urmați pentru înlăturarea cablurilor de pe stâlpii de troleibuz.

În cazul în care nu vor lua măsuri, cablurile rămase vor fi dezafectate de municipalitate“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Târgu Jiu.

Vechii stâlpi vor înlocuiți.

„În perioada următoare vom înlocui vechii stâlpi în cadrul proiectului cu finanțare europeană ce prevede modernizarea infrastructurii de transport în comun din Târgu Jiu. Este vorba de o investiție în valoare de 23 de milioane de euro ce prevede achiziționarea a încă 15 mijloace de transport electrice, reabilitarea rețelei de contact pe o distanță de 13,6 km, amenajarea și modernizarea depoului Transloc și sistemul e-tiketing (achiziționarea de bilete de călătorie prin metode moderne de plată)“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here