Gorj: S-au închis toate centrele de vaccinare anti-Covid. Unde te poți imuniza

0
295

Centrele de vaccinare din județul Gorj și-au pus lacătul pe ușă. De astăzi, gorjenii care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19 trebuie să se adreseze medicilor de familie. La nivelul județului Gorj s-au vaccinat în județ peste 200 de mii de persoane.

Ultimul centru de vaccinare anti-Covid-19 care funcționa în incinta Stadionului Municipal s-a închis de la 1 mai. Astfel, județul Gorj rămâne fără niciun centru de vaccinare, după ce rând pe rând și-au închis porțile și ultimele centre care mai funcționau în câteva localități din județ. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, în această perioadă s-a pregătit transferul activității către cei circa 60 de medici de familie, care s-au înscris în program.

”Începând cu data de 1 mai și-a încetat activitatea centrul de vaccinare de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu și cel de la Turburea. În ultima perioadă, la centrul din Târgu Jiu s-au imunizat mai puțin de 10 persoane pe zi. În această perioadă, activitatea de imunizare se efectuează de către cei aproximativ 60 de medici de familie înscriși în program. Lista este pe site-ul DSP Gorj. La nivelul județului nostru au fost administrate 247.142 de doze de vaccin anti-Covid”, a spus Daiana Militaru, purtătorul de cuvânt al DSP Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here