Pantofi dezlipiți și pantaloni rupți: ”Avem o licitație în curs!”

0
298

O parte dintre angajații Serviciului Județean de Ambulanță Gorj se confruntă cu probleme legate de echipamentul de protecție. Conform unor informații apărute în spațiul public, unii dintre angajați au pantalonii rupți și pantofii dezlipiți.

Problema este cunoscută inclusiv de managerul SAJ Gorj, Claudiu Constantinescu. Acesta spune că există deja o licitație în curs pentru achiziționarea echipamentului.

”Suntem în cursul unei proceduri de licitație pentru a achiziționa astfel de echipamente. Sunt deja firme care au venit cu oferte. Este o chestiune de o lună pentru a face această achiziție. Sunt persoane care reclamă că nu au întreg echipamentul și este adevărat. S-au uzat parte din ele. În general, la doi ani trebuie să acorzi un alt echipament angajaților, conform contractului de muncă. Acest lucru s-a făcut progresiv, nu a fost înlocuit tot echipamentul, ci anumite articole. În funcție  și de fondurile care au fost alocate, anul trecut au fost mari probleme cu acești bani”, a spus Claudiu Constantinescu, la Radio Infinit.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că va face și el verificări pentru a vedea care este situația: ”Știu că și în urmă cu mai mult timp erau anumite sesizări legate de faptul că o parte din  personal are echipament nou, iar o parte nu. Nu poți să-i dau la unul și la altul nu. Dacă vom avea sesizări că există astfel de lucruri, vom face verificări. Vom sta de vorbă și cu domnul manager”, spune prefectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here