Gorj: Socrul deputatului Miruță și alți trei medici, sub control judiciar pentru corupție

0
291

Alți patru medici din Târgu Jiu sunt cercetați pentru luare mită, fals intelectual și instigare la fals intelectual, respectiv complicitate la înşelăciune, în dosarul pensionărilor pe caz de boală instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Procurorii au dispus, miercuri, 17 ianuarie a.c., măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, în cazul mai multor medici.

Este vorba despre Ana Ciotor și Nicolae Șerban din cadrul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, precum și a medicului oftalmolog Tiberiu Golu, socrul deputatului Radu Miruță, liderul USR Gorj. Cu ocazia perchezițiilor care au avut loc, săptămâna trecută, în cabinetul acestuia a fost găsită o sumă considerabilă de ordinul zecilor de mii de euro. Tot sub control judiciar a fost plasată și doctorița de familie Elena Godeanu.

În urmă cu o săptămână, au fost dispusă măsura arestului preventiv, împotriva primului lot de inculpați din acest dosar. Astfel, medicul Ion Alin Enache, asistenta acestuia, Mariana Tran, angajați ai Casei Județene de Pensii Gorj și femeia de serviciu de la Ambulatoriul SJU Tg-Jiu, Iuliana Luca, au ajuns în arest pentru 30 de zile, iar o altă doctoriță, Tatiana Adam, a fost arestată la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here