O mașină plină cu mineri a intrat într-o bandă care transporta cărbune, la Cariera Roșia

0
1215

O mașină care transporta mineri a intrat, vineri dimineață, într-o bandă care transporta cărbune la Cariera Minieră Roșia, din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

În vehicul se aflau șase persoane. Șoferul a rămas încarcerat în urma impactului. În zonă a intervenit un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Gorj și ambulanțe. „În jurul orei 06.30 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generate de un accident rutier produs pe raza localității Fărcășești, sat Moșneni, în care a fost implicată o autospecială de pompieri, aparținând unui operator economic, în care se aflau șas persoane și care a intrat într-o bandă transportoare.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin care era încarcerată, în stare de conștiență și cooperantă.

S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a bărbatului, acordarea primului ajutor calificat la fața locului, ulterior fiind transportat la spitalul din Rovinari.

O altă persoană de sex feminin a fost evaluată medical la fața locului, însă a suferit leziuni minore și a refuzat să fie transportată la spital”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here