Gorjeanca târâtă de polițiști, sancționată că nu purta mască de protecție

0
535

Femeia din Bolboși care a fost târâtă de polițiști a primit trei sancțiuni  în valoare de peste 3.700 de lei. Una este pentru nepurtarea măștii de protecție(2.500 de lei), cea de-a doua pentru perturbarea liniștii și ordinii publice(200 lei), iar cea de-a treia pentru refuzul de a se legitima( 1.000 de lei). Amendă a primit și fratele victimei, cel care a sărit în ajutorul surorii sale, însă doar verbal, încercând să-i convingă pe polițiști să o lase în pace. 

Ana Tudorescu, căci despre ea este vorba, spune că amenzile sunt acordate ilegal și că va face acțiune în instanță. Gorjeanca mai afirmă faptul că trauma este destul de mare și vrea ca lucrurile să se îndrepte.

”Am primit prin poștă plicurile cu amenzile. Mi-au dat amendă că nu aș fi purtat mască, că nu m-am legitimat și că am perturbat liniștea publică. Au specificat că mă plimbam pe drum fără mască, lucru neadevărat. M-au tras din curte să merg cu ei la postul de poliție fără să îmi spună de ce. M-au târât 20-30 de metri până la mașina de poliție. Am stricat de durere, mai ales că am și cancer și mai am și un accident vascular. Am făcut pe mine de durere, sincer. Și fratele meu a fost amendat. El a venit și le-a zis polițiștilor să mă lase că sunt bolnavă de cancer. L-au amendat și pe el, afirmând că nu are mască. Am rămas fără haine, fără încălțăminte, m-au dezbrăcat din mers”, a spus gorjeanca.

Femeia spune că va acționa și în instanță: ”Cu siguranță voi merge în instanță. Eu am o pensie foarte mică pe caz de boală. Amenzile sunt acordate ilegal. Cred că au vrut o răzbunare. Nu am tulburat liniștea publică, doar că țipam de durere, ca și un copil mic atunci când îl bați. S-au purtat foarte urât cu mine și cu agresivitate. Amenzile sunt de circa 6000 de lei”, a mai spus femeia.

Gorjeanca a fost acuzată că ar fi incendiat cu intenție un grajd al unui vecin. În schimb, femeia spune că nu este adevărat acest lucru și că nu ar fi făcut așa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here