O nouă acțiune de ecologizare a PER Gorj

0
675

Organizația PER Gorj se implică în protejarea mediului înconjurător prin acțiuni de ecologizare. Astfel, echipa formațiunii politice au strâns mai multe gunoaie de pe malul Jiului, în comuna Drăguțești.

Au fost adunate multe pet-uri și alte reziduuri din material plastic. Toate acestea creează o imagine neplacută mediului înconjurător. Reprezentanții PER Gorj fac un apel și la responsabilitatea cetățenilor, tocmai pentru a nu mai arunca gunoaiele la voia întâmplării.

„Am început săptămâna cu o acţiune de ecologizare pe malul Jiului, în comuna Drăguţesti. Ca de fiecare dată, mobilizarea echipei PER Gorj a fost exemplară. Am colectat pet-uri şi alte reziduuri din material plastic, care pe lângă aspectul dezolant pe care îl produc zonei, au şi un efect nociv asupra faunei şi florei.
Noi, ecologiştii din Gorj , ne dorim o mai mare implicare din partea autorităţilor care deţin resursă umană sporită şi utilaje pentru curăţarea tuturor cursurilor de apă. De asemenea, facem apel la responsabilitatea fiecărui cetăţean, pentru depozitarea gunoaielor de orice tip numai în locuri special amenajate. Natura merită respectul nostru!”, transmite PER Gorj.

Liderul formațiunii politice de la Gorj, Dumitru Miroiu, speră ca data viitoare să primească și sprijinul autorităților locale din Drăguțești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here