Incendiu la Bălești! Un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD

0
570

Pompierii gorjeni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa in comuna Balesti, satul Ceauru.
La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apa si spuma si un o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Targu-Jiu, precum si o ambulanta din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta violent la mansarda constructiei cu posibilitate de propagare.
Din pacate, o persoana de sex masculin in varsta de 40 de ani a suferit arsuri pe o suprafata de aproximativ 60% din suprafata corpului.
Concomitent cu operațiunea de stingere s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea barbatului la spital.
O alta persoana de sex feminin in varsta de 68 de ani a suferit un atac de panica fiind preluata de catre echipajul SMURD si transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Targu-Jiu.
S-a intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului in limitele gasite evitându-se propagarea la constructiile invecinate.
Din cauza arsurilor foarte grave, barbatul in varsta de 40 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul din Timișoara.
Din informatiile pe care le detin barbatul a intrat in construcția in flacari crezând ca fiul sau este in interior. Din pacate, a fost suprins de flacările care se manifestau violent la clădirea construită in mare parte din material lemnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here