Incendiu la o casă de locuit din Vâlcea. Au ars mai multe bunuri

0
176

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați astăzi, în jurul orei 14.00, pentru stingerea unui incendiu la o casa in localitatea Perisani, sat Mlaceni. Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apa și spuma.

Pana la stingere, au ars: acoperisul casei construit din lemn cu invelitoare din tabla, pe o suprafata de circa 60 mp.mai multe anexe gospodaresti construite din lemn cu invelitoare din tabla, pe o suprafata de aproximativ 25 mp., tamplaria interioara si exterioara a casei de locuit; mobilierul din 2 camere.

De asemenea sau degradat electrocasnicele din locuinta (televizor, frigider, radiocasetofon). După mai bine de o ora de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost lichidat. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arata ca incendiul s-ar fi declanșat de la coșul pentru evacuarea fumului, rămas necuratat înaintea folosirii sistemului de încălzire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here