Primar: ”Au angajat 20% femeie, dar fără nicio calificare. Neveste și alte doamne pe pile!”

0
3175

Un primar din Gorj se arată revoltat din cauza angajărilor care se fac în această perioadă la CE Oltenia. Edilul comunei Slivilești, Sorin Bucurescu, spune că au angajat 20% femeie, însă fără nicio calificare. ”Neveste și alte doamne doar pe pile, nu pe muncă”, acuză edilul comunei Slivilești.

”Și de data aceasta, la ultimele angajări care s-au făcut, unii factori de decizie spuneau că nu vor angaja femeie, că nu vor avea ce face cu ele la benzi și că vor angaja doar bărbați. Au fost doar vorbe. Au angajat 20% femeie fără nicio calificare. Ar trebui să fie transe la răspundere anumite persoane. Cum  să nu se închidă mineritul? În birouri sunt mii de persoane și în producție doar câteva sute. Sunt extrem de revoltat. Nu vreau să comentez deloc. Lucrurile sunt extrem de grave. Nu s-a ținut cont de nimic. Câte neveste și câte doamne au fost angajate doar pe pile și nu pe muncă”, a spus Sorin Bucurescu, la Radio Infinit.

Primarul a venit cu alte dezvăluiri: ” Am stat de vorbă cu directori din minerit. Am vorbit cu un director de la Jilț și mi-a spus că nu are ce face. Mi-a mai spus: -Ce să fac, mi-au adus numai femei pe cap, nu știu unde să le bag, am nevoie de excavatoriști, de lăcătuși- așa mi-a spus. Nu are cum să trimită p femei să bage mâna în panourile electrice”, a mai spus edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here