Incredibil! Femeie căzută într-un salon al unui spital Covid și nimeni nu o ridică

0
349

Imagini șocante au fost surprinse la spitalul COVID-19 din Cavnic. Este vorba despre o femeie care zace trântită pe jos într-un salon și nimeni nu o ridică.

Femeia este internată în secția COVID-19 a spitalului, aceeași unitate medicală în care a avut loc un incendiu în urmă cu câteva săptămâni.

Bărbatul care a trimis filmare susține că ele au fost realizate la etajul întâi al Spitalului din Cavnic, acea parte care a fost transformată în secție COVID-19 cu zece paturi.

Spitalul de Psihiatrie din Cavnic este în administrarea autorităților locale: „Urmează să luăm măsuri. Nu am apucat încă să discut cu nimeni și nu știu încă despre ce este vorba. După ce mă documentez și vorbesc cu toată lumea, managerul este în drum spre spital, o să avem o discuție. Din câte am înțeles, acel salon este salonul care a fost incendiat, deci este o anchetă a poliției acolo. Nu putem să efectuăm lucrări acolo până când nu este gata ancheta. Ceea ce am văzut în aceste imagini este neplăcut și vom dispune măsuri. Nu știu cum doamna aceea a ajuns jos și cum s-a ajuns acolo.  Eu ca primar nu pot să intru în spital, spitalul este în carantină”, a spus primarul din Cavnic, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here