Fiul judecătoarei din Novaci, eliberat din arest

0
196

Fiul președintele Judecătoriei Novaci, Mihai Dafinescu, a ieșit din arestul preventiv și asta după ce a lovit mortal cu mașina o femeie. Tribunalul Dolj i-a admis cererea și l-a plasat în arest la domiciliu.

“Înlocuiește măsura arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la data de 02.04.2021 până la data de 01.05.2021 inclusiv”, au stabilit judecătorii.

Tânărul a lovit-o pe femeie în luna august a anului trecut, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. Femeia de 52 de ani era însoțită de fiul ei de 16 ani. Din păcate, gorjeanca a decedat la spital. Mihai Dafinescu  s-a predat la poliție a doua zi dimineața.

„Acțiunea de ucidere prin lovirea cu autoturismul a fost comisă urmare a nerespectării dispozițiilor legale privind activitatea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice. Circulând în afara carosabilului și sub influența băuturilor alcoolice, inculpatul a afectat siguranța circulației și dreptul la viață al victimei. Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Craiova, spre competentă soluționare”, au transmis procurorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here