Infinit de emoții într-o cursă de alergare pentru persoane cu dizabilități 

0
156

Asociatia Be TeeN din Targu-Jiu organizeaza in data de 18 septembrie 2022, ora 10.00, o competitie de alergare destinata persoanelor cu dizabilitati care se afla in scaun cu rotile. Proiectul se numeste Infinit Race si este cofinantat din bugetul Judetului Gorj pe anul 2022.

Tocmai pentru ca ne dorim sa contribuim la dezvoltarea unei atitudini civice corecte in randul tinerilor si promovam egalitatea de sanse si nediscriminarea, participarea in cadrul competitiei INFINIT RACE se va face in echipa. Astfel, o persoana cu dizabilitati aflata in scaun cu rotile se va inscrie la competitie alaturi de o persoana insotitor care sa ofere sprijin pe intreg traseul cursei de alergare. Traseul va avea in jur de 800 m si se va desfasura pe str. Bd-ul Constantin Brancusi din Tg-Jiu. Pentru a participa la cursa trebuie completat formularul de inscriere https://forms.gle/UFGZoFkP12BtMP3k6.

Toti participantii la cursa vor primi un kit de participare care va contine numar de participare, tricou, apa plata pentru hidratare si diploma de participare. Castigatorii cursei de alergare vor fi premiati cu premii oferite de sponsorii nostri.

Promovand un stil de viata sanatos si activ prin sport, INFINIT RACE este competitia prin care ne dorim sa demonstram ca putem mai mult, ca suntem mai toleranti, ca suntem alaturi unii de altii si ca invatam sa ne acceptam si sa depasim bariere, limite si prejudecati.

Preocupati de accesul tinerilor cu dizabilitati la informare cu privire la oportunitati de angajare si la dezvoltarea vietii sociale, ne-am gandit sa oferim, in semn de recunostinta pentru curajul de a participa si finaliza cursa Infinit Race, tuturor celor participanti, si un curs interactiv cu tema ocuparea fortei de munca pentru persoanele cu dizabilitati.

INFINIT RACE este despre bucuria de a trai viata din plin! „Crede in tine! Si tu poti!”

Asociatia BE TEEN a luat nastere in anul 2022 din dorinta de implicare a unui grup de prieteni creativi si ambitiosi care se incapataneaza si insista sa schimbe lumea din jurul lor. Cu o experienta in activitati de voluntariat si lucrul cu copiii si tinerii din centre de plasament de peste 4 ani, echipa

BE TEEN isi propune sa fie alaturi de copiii, tinerii, adultii si varstnicii comunitatii gorjene care au nevoie de sprijin atat din punct de vedere educational cat si din punct de vedere emotional. In prinicipiu ne adresam persoanelor care fac parte din grupurile vulnerabile, ca de exemplu: copiii care provin din medii defavorizate, tineri cu dizabilitati, adulti si varstnici aflati in dificultate. Prin proiectele noastre ne dorim sa oferim incredere in forte proprii, promovam viata independenta, viata activa prin sport si vrem sa daruim timp si cunostinte pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii noastre.

Echipa BE TEEN isi doreste sa aduca cat mai multe zambete si crede cu tarie ca acolo unde exista eu vreau, exista si eu pot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here