Sistem de iluminat public pentru un liceu din Târgu Jiu

0
170
Colegiul Național ”Spiru Haret” din Târgu Jiu are parte de un nou sistem de iluminat. Nu este singura unitate școlară care va beneficia de investiții în acest sens, spune edilul Marcel Romanescu. 
”A venit rândul sistemului de iluminat, fiind înlocuită întreaga rețea. Au fost amplasați 30 de stâlpi cu lămpi moderne, pe baza de led. Am avut, bineînțeles, în vedere reducerea costurilor pentru energia electrică. Vor urma căminul, cantina și sala de sport, iar clădirea în care au loc cursurile a fost deja reabilitată printr-un proiect în valoare de 8 milioane de lei, prin PNDL. În cazul iluminatului, vorbim de o investiție în valoare de peste 350.000 lei, de la bugetul local, investiție care în cifre înseamnă 785 de metri de cablu, 30 de stâlpi metalici ornamentali, 30 de lămpi de iluminat și 785 de metri de platbandă.
Facem precizarea că am luat din timp toate măsurile necesare pentru reducerea costurilor cu energia, iar investițiile noastre prevăd cu prioritate acest aspect”, spune Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here