Investiție de 7 milioane de lei pentru o școală din Târgu Jiu

0
176

Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu va beneficia de o investiție in valoare de 7 milioane lei.  Potrivit edilului, Marcel Romanescu, lucrările de modernizare a unității de învățământ, au început deja. Clădirea va fi extinsă prin construirea unei săli de sport, dar și a unui amfiteatru.

“Au început lucrările la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu. 7 milioane de lei am obținut, din finanțare europeană, pentru construirea unei săli de sport moderne, a unui amfiteatru, extinderea și reabilitarea clădirilor în care funcționează unitatea de învățământ.

Este o nouă investiție consistentă în sistemul educațional din Târgu Jiu și vom continua să investim în acest domeniu extrem de important pentru viitorul municipiului.

Urmărim aceleași rezultate și standarde de calitate ca și în cazul altor unități de învățământ, cum ar fi colegiile „Spiru Haret” și „Tudor Vladimirescu” sau Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here