Manolache: „Activitatea din CE Oltenia trebuie sa fie sprijinita!”

0
1344

” Sectorul energetic este unul dintre ultimele sectoare economice romanesti solide care trebuie sa-si continue productia pe baza de carbune!” Asta sustine tanarul gorjean social-democrat, Laurentiu Manolache.

Acesta este de parere ca Romania nu poate renunta la consumul de carbune pana in anul 2032 si asta pentru ca nu exista in acest moment alte alternative.

” Legat de tinerii care au decis sa vina in cadrul acestui gigant, cred ca este un mare plus pentru Complexul Energetic Oltenia! Era nevoie de forte noi, de acesti tineri care sa suplineasca golul ramas in urma pensionarilor. Sa nu uitam ca acesti oamnei au nevoie de siguranta locurilor de munca, de unitate si respect! Ei sunt adevarate valori. Ei lucreaza zilnic pana la epuiza doar pentru ca noi toti sa avem becurile aprinse in case. A lucra minereste inseamna sa te descurci cu minimul de materialele necesare, iar acesti oameni au facut tot posibilul ca totul sa fie bine! De asemenea, pentru a supravietui, compania energetica trebuie sa actualizeze salariile angajatilor!”, spune Laurentiu Manolache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here