Manolache:” Becul rămâne aprins datorită lor!”

0
1282

Adevăratele valori sunt acești oameni care zilnic lucrează fără epuizare doar ca să avem cu toții becurile aprinse în case. Este declarația unui tânăr social-democrat din Gorj.

Becul rămâne aprins datorita lor.

Acolo jos, cu căştile pe cap şi cu privirile încleştate în zidul de cărbune din faţa lor, nu sunt dispuşi să stea la discuţii, reflectând doar asupra faptului căci trebuie să muncească iar la finalul programului să pună ceva pe masă familiilor.

După atâţia ani de mină, unui miner nu i se mai pare nimic straniu în drumul pe care-l face în fiecare zi, ba chiar se poate spune că mina i-a devenit a doua familie.

A lucra minereşte înseamnă să te descurci cu minimul de materiale necesare, iar acești oameni asta au făcut tot timpul, de aceea merită respectul tuturor.

„Celor care sunt în pragul pensionarii ori au ieșit recent, le doresc multă sănătate, atât dumnealor cât și familiilor și pensie cât mai lungă, a postat tânărul pe pagina de socializare.

Social-democratul, Laurențiu Manolache, cuvinte de laudă pentru ortacii din gigantul Energetic, CE Oltenia!

„Ei reprezintă totul pentru acest județ! Oameni de o însemnătate aparte, de nădejde. Adevăratele valori sunt acești oameni care zilnic lucrează fără epuizare doar ca să avem cu toții becurile aprinse în case. Becul rămâne aprins datorita lor. La condiţiile extreme, praful şi munca fizică susţinută se adaugă şi lipsa materialelor de strictă necesitate ori a investiţiilor în utilaje, lucru care îi face pe mineri să recurgă, de cele mai multe ori, la improvizaţii ingenioase dar periculoase”, transmite Laurențiu Manolache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here