Un tânăr și iubita lui, uciși de un prieten. Le-a ascuns cadavrele într-o casă părăsită

0
403

Doi tineri din Turnu Măgurele, un băiat de 18 ani și iubita lui, în vârstă de 16 ani, au fost uciși cu sânge rece chiar de un prieten. Imediat după dubla-crimă, ucigașul a cărat trupurile cu propria mașină și le-a abandonat într-o casă părăsită din Drăgănești de Vede.

Potrivit explozivnews24.ro, cei doi tineri iubiți locuiau în casa unei rude plecate în străinătate. Luni seară, cei doi au fost vizitați de un prieten din Drăgănești de Vede. În toiul nopții, între cei trei s-ar fi iscat o ceartă iar, din motive încă necunoscute, tânărul de 24 de ani și-ar fi ucis prietenii.

Alerta a fost dată marți, 25 octombrie, de fratele băiatului care nu reușea să-i contacteze pe cei doi. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit în curte urme ce păreau a fi de sânge, iar într-o anexă din apropiere, o saltea pătată de un lichid de culoare roșie, menționează sursa citată.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul”, a precizat IPJ.

Mai mult, potrivit explozivnews24.ro, tânărul nu și-a recunoscut fapta, ci le-a declarat oamenilor legii că prietenul său că și-ar fi ucis iubita, iar el l-a ajutat să o transporte pe un câmp, acolo unde și-a abandonat și prietenul. Însă, oamenii legii au găsit cadavrele celor doi tineri într-o casă părăsită, în apropiere de domiciliul autorului.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman„, au precizat autoritățile.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here