Militar francez, găsit înjunghiat în gât într-un hotel din București

0
115

Un militar din cadrul Forțelor Armate Franceze a fost găsit mort, duminică, într-o cameră de hotel din București. Este vorba de un militar francez în vârstă de 41 de ani, care a fost găsit cu o foarfecă înfiptă în zona gâtului. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii.

polițiștii nu au găsit urme de forțare a ușii de acces în camera de hotel. Militarul s-a cazat la hotel pe 3 noiembrie, împreună cu alți soldați, și aveau camerele rezervate până pe 3 ianuarie.

Trupul plin de sânge al subofițerului francez a fost descoperit cu 20 de minute înainte de miezul zilei, de către menajera care intrase să facă curățenie.  A fost alertată imediat securitatea hotelului. Poliția Capitalei a trimis o echipă de criminaliști, iar cazul a fost preluat de procurorii militari.

Militarul face parte din batalionul francez dislocat la baza militară de la Cincu. Telefonul militarului mort a fost deja preluat de procurori pentru a fi percheziționat informatic, în căutarea unor posibile dovezi concludente. Moartea subofițerului vine la doar câteva zile după ce ministrul francez al forțelor armate a vizitat baza de la Cincu în care sunt dislocați militarii din Hexagon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here