Nuntași răniți, după ce tavanul restaurantului unde petreceau s-a prăbușit peste ei

0
515

Tavanul unui restaurant din Brăila s-a prăbușit în timpul unei nunți, la care luau parte peste 60 de oameni, fiind nevoie de intervenția echipajelor SMURD. Tavanul fals s-a prăbușit peste mese, fiind activat Planul Roșu de Intervenție. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă unii dintre cei care petreceau în restaurant la nuntă au suferit un atac de panică după ce au văzut că tavanul cade peste ei.

Din fericire nu au existat persoane rănite grav, nefiind nevoie de transportul acestora la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

”Trei persoane au primit îngrijiri medicale (două cu traumatism cranio-cerebral minor şi un atac de panică) de către echipajele SAJ şi nu au necesitat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU.

Tavanul s-a prăbușit pe o suprafață de 250 de metri pătrați în timpul nunții. La fața locului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere incendii, două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și cinci salvări de la SAJ Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here