Minivacanța de 1 Mai s-a terminat cu amenzi usturătoare pentru gorjeni

0
111

Peste 630 de polițiști gorjeni au fost prezenți la datorie în minivacanța de 1 Mai. Acestia au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, atât în zonele unde au fost preconizate aglomerări de persoane, cât și în ceea ce privește circulația pe drumurile publice.

Astfel, în perioada 29 Aprilie-2 Mai, polițiștii au intervenit la 194 de evenimente, dintre care  137 au fost sesizate prin apelul unic de urgență 112.

În cele trei zile, au fost constatate în flagrant delict 18 infracțiuni, în domeniul circulației rutiere.

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat peste 560 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 235.000 lei, iar dintre acestea, 370 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 174.000 de lei, au fost aplicate în domeniul circulației rutiere. Totodată, 44 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate bicicliștilor, căruțașilor și pietonilor, pentru neregulile constatate.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 79 de permise de conducere, 62 dintre acestea pentru depășirea regimului legal de viteză. De asemenea, în urma neregulilor constatate au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

De precizat este faptul că în perioada 29 aprilie-1 mai a.c., nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here