Morega, la spital pentru efectuarea unei expertize psihiatrice, la cererea polițiștilor rutieri

0
61

Dan Ilie Morega (78 de ani) a fost internat, luni seară, în spital pentru efectuarea unei expertize psihiatrice, după ce a fost prins, pentru a treia oară, de polițiștii rutieri, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, deși acesta are permisul de conducere suspendat.

„În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 78 de ani, a fost internat la o unitate medicală de specialitate, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Dan Ilie Morega a spus, la ieșire din sediul Poliției Rutiere, că a acceptat benevol să efectueze expertiza psihiatrică:

„Nu m-au întrebat nimic. Am stat de vorbă. Ne-am întreținut cordial. Au fost foarte amabili și plăcuți. Am acceptat benevol să fac o expertizăm medicală. Dacă expertiza medicală este corectă, pot să conduc. Eu sunt întreg la cap. Am acceptat să fac expertiză în mod benevol. Mafia lucrează. Eu nu mă duc la rest. Nu am furat. Este incredibil să merg la arest“.

Gelu Fumureanu, avocatul lui Dan Ilie Morega, a spus că clientul său este nevoit să se supună expertizei:

„E dreptul autorităților să solicite expertiză medicală. În situații de acest gen, se supune obligatoriu expertizei. Sunt trei dosare și a fost nevoie să fie comasate“.

Dan Ilie Morega a fost blocat în trafic, luni, 26 februarie, de mai multe mașini de poliție.

Acesta a fost prins prima dată la volan, pe data de 12 februarie, deși avea permisul suspendat. De asemenea, pe data de 17 februarie, a fost prins din nou de polițiști la Baia de Aramă, în timp ce conducea autoturismul personal. Pe 22 februarie, mașina lui Dan Ilie Morega a fost filmată în trafic în timp ce circulă cu un girofar în funcțiune și pătrunde pe contrasens, încălcând linia dublă continuă.

„Sunt ofițer de informații și eram în misiune“, a fost răspunsul lui Morega cu privire la acest incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here