Motociclist din Oradea, ucis de un șofer de TIR din Gorj

0
281

Un motociclist din Oradea și-a pierdut viața după ce a fost implicat într-un accident produs de un șofer de TIR din Gorj. Accidentul s-a produs în cursul zilei de luni. Șoferul a pierdut controlul autovehiculului și l-a izbit în plin pe bărbatul de 40 de ani, unul dintre cei mai prudenți și experimentați motocicliști din Bihor.

„Un bărbat de 51 de ani, din comuna Urdari, județul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, dinspre Oradea înspre Biharia, într-o curbă deosebit de periculoasă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă dinspre Biharia înspre Oradea, de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Oradea. În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul la fața locului”, a informat IPJ Bihor.
Mircea Latcău, unul dintre cei mai apreciați motocicliști din vestul țării. El va fi condus astăzi pe ultimul drum. Sute de motocicliști din țară vor participa la înmormântare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here