Motru: Oamenii rămân fără apă caldă și căldură. Anunțul UATAA!

0
1365

Locuitorii orașului Motru rămân fără apă caldă și căldură. Anunțul a fost făcut chiar de către reprezentanții uzinei de agent termin.

Astfel, timp de 10 zile, oamenii nu vor avea parte de cele două servicii, tocmai pentru faptul că au loc anumite reparații.

„Vă informăm că începând cu data de luni 04.04.2022 ora 1,oo se va întrerupe distribuția de agent termic și apă caldă în Municipiul Motru. Reluarea distribuției apei calde se va face după o perioadă de maxim 10 zile, perioadă necesară reparațiilor (acolo unde este cazul) sistemului de distribuție (magistrale,racorduri).

Începând cu luna aprilie se vor executa lucrări importante la cazanul principal de producere a agentului termic pentru ca în luna octombrie să putem funcționa în condiții optime pentru sezonul rece 2022-2023.

Rugăm pe toți cei interesați, persoane fizice și juridice, dacă doresc racordarea la sistemul centralizat (cel mai eficient sistem) să facă o cerere către SC.UATAA Motru SA., urmând ca specialiștii noștrii să se deplaseze în teren pentru a lua o decizie din punct de vedere tehnic și economic”, transmit reprezentanții uzinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here