Motru: Se fac angajări la trei instituții

0
2033

Vești bune pentru cetățenii din Motru! Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au ocazia să se angajeze la Spitalul Municipal Motru, Colegiul Naţional „George Coșbuc” Motru sau la UATAA.

Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical de radiologie debutant sau asistent medical generalist debutant (oricare dintre specialități, fără vechime) – 2 posturi (PL/SSD/S) – Laboratorul de radiologie imagistică medicală.

http://posturi.gov.ro/anunt/asistent-medical-debutant-2-posturi-spitalul-municipal-motru-judetul-gorj/

Colegiul Naţional „George Coșbuc” Motru organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar școlar, la Biblioteca Colegiului Național „George Coșbuc”, Motru.

http://posturi.gov.ro/anunt/bibliotecar-scolar-colegiul-national-george-cosbuc-din-motru-judetul-gorj/

Uzina de Agent Termic din Motru angajează un consilier juridic. Dosarele de candidatură pot fi depuse până pe 10 martie, iar prima probă va avea loc pe 14 martie. Candidații trebuie să aibă diplomă de licență în drept, cel puțin trei ani de vechime în domeniu, să nu fi suferit vreo condamnare, să nu fi fost sancționat disciplinar în ultimele 12 luni și să știe să folosească un calculator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here