Polițist gorjean reținut și DEMIS, după ce a jefuit o sală de jocuri de noroc

0
665

Un polițist gorjean a fost reținut pentru 30 de zile, după ce a jefuit o sala de jocuri de noroc din Târgu Jiu. Jaful a avut loc la sfârșitul lunii Februarie și a fost reținut în cursul zilei de duminică. Mai mult decât atât, polițistului i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Cosmin Constantin Coară este agent principal în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Acesta este acuzat că a amenințat angajata unei săli de jocuri de noroc și a sustras suma de 9.000 de lei. Întreg evenimentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere. Acesta purta o glugă și masca de protecție.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului COARĂ CONSTANTIN-COSMIN pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. şi ped. de art. 233- art. 234 alin. 1 lit. a şi c din Codul Penal pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 6.03.2022 până la data de 4.04.2022 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă cu privire la inculpat în conformitate cu dispozitivul prezentei încheieri. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă”, a hotărât instanța de judecată.

Procurorii spun că polițistul a amenințat cu un cuțit pe lucrătorul gestionar de la sala de jocuri de noroc, ba chiar l-a rănit în mână, reușind să fugă cu suma de 10.500 de lei.

Polițistul este din comuna Aninoasa și s-a transferat, anul trecut, la IPJ Gorj, de la IPJ Caraș-Severin, unde a fost angajat în urmă cu aproximativ doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here