Un bărbat a murit în accidentul de la Lelești. Doi copii și alți 3 adulți au ajuns la spital-VIDEO

0
640

Șase persoane au fost implicate în accidentul rutier de pe raza localității Lelești, județul Gorj. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre victime a decedat. Este voorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani. De asemenea, celelalte 5 victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pompierii gorjeni au intervenit cu echipaje pentru descarcerare: ”Prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenta 112, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgent generata de un accident rutier produs pe raza localitatii Lelesti, in care au fost implicate 2 autovehicule.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o autospeciala SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 4 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului violent au rezultat 6 victime, dintre care una incarcerata si inconstienta.
S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a victimei, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte 5 victime.
Din pacate, in ciuda eforturilor depuse de catre echipajele de interventie, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea barbatului in varsta de 51 de ani gasit încarcerat.
Celelalte 5 victime cu varste cuprinse intre 6 si 54 de ani au fost transportate la UPU Tg-Jiu. (6 ani baiat, 13 ani fetita, 54 ani femeie, 31 ani femeie, 41 ani barbat)”, a transmis ISU Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here