O profesoară a fost filmată la…păcănele: ” Doamne, ai milă de mine! Am băgat 70 de milioane”

0
1060

O profesoară din Bârlad a fost surprinsă de camere de supraveghere din incinta unei săli de jocuri de noroc în timp ce joacă și pierde bani la păcănele. De asemenea, nervoasă fiind că pierde, femeia înjura ca la ușa cortului și asta după ce a realizat că a rămas fără suma de 7000 de lei.

Chiar dacă a pierdut câteva zeci de mii de lei, profesoara nu se ridică de pe scaun, ci continuă să joace, în speranța că o să-și recupereze paguba. Imaginile au ajuns pe TikTok, unde femeia a fost recunoscută de foştii sau actualii săi elevi, scrie observatornews.ro.

„Am băgat 50, 60, 70 de milioane. Sărăcia mă-tii de viață. Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului. Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne? 70 de milioane? Doamne, Maica Domnului, îmi tremură picioarele. Doamne, uită-te la mine, Doamne. Doamne ai milă de mine, Doamne. 70 de milioane, nici mai mult nici mai puţin”, este auzită femeia spunând.

“Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la filmulețul care circulă pe rețelele de socializare și a convocat Comisia de Etică și Disciplină. Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un Cod de Etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei. Este posibil ca doamna profesoară să aibă nevoie de ajutor specializat, însă nu vreau să mă pronunț”, este reacția Inspectoratului Școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here