Oana Zăvoranu, hotărâtă să candideze la alegerile prezidențiale din 2024: „Oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce”

0
159

Oana Zăvoranu este hotărâtă să candideze la președinția României: „Oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce”

Încurajată de fanii ei de pe Instagram, Oana Zăvoranu a anunțat că își în urma mesajelor primite de susținere că s-a decis să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

”Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulţi oameni care mă roagă să fac asta. Dacă Dl. Latex a făcut-o, eu pot fi mult mai bună și pregătită să conduc cu cap țara asta.

(…) Nu e o glumă! Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider şi este evident că au şi de ce. Eu am demonstrat că pot!”, le-a mai spus Oana Zăvoranu fanilor săi de pe Instagram.

Întrebare: Care crezi că este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România? 

Oana Zăvoranu: Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!, a spus Oana Zăvoranu pentru WowBiz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here