Pacienții internați la SJU Târgu-Jiu, chestionați prin SMS

0
265

Pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu vor fi chestionați prin intermediul unui SMS. Oamenii vor fi întrebați dacă au fost tratați corespunzător pe perioada în care au fost internați. Această idee i-a venit managerului unității spitalicești, Dumitru Vienescu. Șeful spitalului vrea să afle cum se comportă cadrele medicale cu pacienții.

 Până în prezent, chestionarea pacienților s-a făcut pe suport de hârtie, însă rezultatele nu i-au oferit lui Vienescu o imagine clară asupra, spune acesta:  ”În momentul de față, chestionarul se face pe hârtie. De multe ori, arată un grad de satisfacție de 97%. Nu pot să spun că e 97%. De aceea, dacă pacienții ne informează și ne spun exact ce nemulțumiri sunt, le putem remedia. Se vor face prin SMS. Dacă pacientul îl va completa când ajunge acasă, după ce este externat, altceva va fi”, a spus Dumitru Vienescu, la Radio Infinit.

Neregulile semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri, a mai declarat Dumitru Vienescu: ” Vrem să modificăm și întrebările. Să spună dacă a fost în spital, nu a primit medicamente, ce medicamente nu a primit, să știm clar, să verificăm dacă sunt acele medicamente în farmacie. Dacă i s-a părut că personalul medical i-a vorbit urât, să ne comunice. Toate aceste lucruri, dacă nu sunt dezbătute real, nu avem cum să știm situația reală și trebuie să luăm măsuri să nu se mai întâmple. Toți ne dorim să fie bine pentru că toți putem să devenim pacienți”, a mai spus managerul SJU Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here