Pentru ce funcție va candida Romanescu în 2024

0
345

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu s-a decis pentru ce funcție o să candideze în 2024. Edilul spune că va mai candida pentru încă un mandat, fiind vorba despre cel de-al treilea. 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune faptul că are deja o strategie pusă la punct, una pe care vrea să o pună în aplicare în următorii ani. Acesta mai afirmă că bătălia politică a început în 2020 și nu se așteaptă ca lucrurile să se mai schimbe.

”Competiția a început în 2020, nu mă aștept ca lucrurile să se schimbe. Și declarativ, dar și prin proiectele pe care le demarează cei care fac parte din partidele politice sunt implicați în competiție electorală. Competițiile nu se desfășoară doar într-un an sau doi. Și la nivelul autorității publice locale avem o strategie pe care am pus-o la punct împreună cu consilierii locali, cu domnul viceprimar și cu organizația PNL de la Târgu Jiu. Vom merge următorii 4 ani. Puteți să luați ca sigură candidatura mea la Primăria Târgu Jiu. M-am hotărât, tot la primărie voi candida. Cred că cea mai bună variantă este să-mi continui proiectele până în 2028”, a spus Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here