VIDEO| Surpriza polițiștilor pentru familia din Godinești. Tatăl: „Mă trec lacrimile. Acum sunt cel mai bogat om!”

0
265

Polițiștii gorjeni au preluat misiunea lui Moș Crăciun și s-au prezentat, în prag de sărbători, la casa familiei din Godinești, acolo unde locuiește un tată și fiica lui.  Viața lor nu a fost una tocmai ușoară, deoarece tatăl, în vârstă de 64 de ani, nu are un loc de muncă, iar singurul lor venit este alocația. Aflând de acest caz, oamenii legii s-au mobilizat și au venit la casa familiei încărcați cu daruri. După ce a văzut câte daruri au fost pregătite pentru ei, printre lacrimi, tatăl a mulțumit polițiștilor pentru gestul lor: . „Nu am cuvinte, am rămas blocat. Niște oameni deosebiți. Nu știu cum sa ma exprim, mă trec lacrimile. Sunt cel mai bogat om, atât material cât și spiritual!”
„Este perioada din an în care a dărui reprezintă un gest de normalitate. A primi un cadou, oricât de mic ar fi el, aduce bucurie în sufletele oamenilor, mai ales pentru cei pentru care, o masă îmbelșugată de sărbătoare reprezintă doar un vis frumos.
Astăzi, polițiștii gorjeni au avut șansa de a cunoaște doi oameni extraordinari: un tată devotat în totalitate creșterii și educării ființei care, pentru el, reprezintă tot universul. Este vorba de fiica lui, care este elevă în clasa a IX-a, la un colegiu de prestigiu din municipiul Târgu-Jiu și are rezultate foarte bune la învățătură.
Încă de săptămâna trecută, de când am aflat despre cazul acestei familii, ne-am mobilizat pentru a strânge ”cele de trebuință” unei familii, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor: alimente, un brad de Crăciun, haine, sume de bani, dar și tradiționalul porc de Crăciun, toate obținute din donațiile polițiștilor.
Ne-am dorit ca și ei să simtă, la rândul lor, magia sărbătorilor și să își regăsească speranța, care rătăcise zadarnic pe drumul vieții lor, date fiind încercările la care au fost supuși.
Astăzi am reușit să ducem la îndeplinire cele propuse, astfel că ne-am prezentat la poarta familiei din Godinești, care ne-a primit cu emoție și lacrimi de fericire.
Polițiștii, împreună cu cele două gazde, au împodobit bradul de Crăciun, spre bucuria elevei, care a fost mândră să așeze steaua în vârf.
Fetița le-a mărturisit polițiștilor că în viitor, își dorește să urmeze cursurile unei facultăți de Drept, deoarece este atrasă de latura de Criminalistică și își dorește o carieră în magistratură.
Cei doi au reușit, la rândul lor, să ne umple sufletul de bucurie. Simplitatea și modestia, dar și căldura cu care ne-au întâmpinat, vor rămâne pentru mult timp în amintirea noastră.
De precizat este faptul că polițiștii vor continua aceste activități umanitare și în perioada ce urmează. Este o perioadă de sărbătoare, care trebuie să ne amintească să dăruim și să îi bucurăm pe cei din jur.
Cu această ocazie, îi încurajăm pe toți cetățenii să își încline atenția către oamenii care și-au pierdut speranța, pentru a le reda o fărâmă de fericire”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here