Poate participa la concurs. Primăria Târgu-Jiu: ”Au fost informații nereale!”

0
207

Primăria municipiului Târgu Jiu reacționează la anumite informații apărute în spațiul public. Astfel, municipalitatea dezminte faptul că actualul director al teatrului din Târgu Jiu nu mai poate candida pentru funcția pe care o deține.

Cosmin Brehuță a fost notat în urma evaluării cu 8,95, însă în spațiul public s-a vehiculat faptul că acesta nu mai are voie să participe la concurs. Primăria Târgu Jiu barează cele apărute în mediul online.

”Având în vedere informațiile nereale apărute în mediul online, referitoare la concursul de ocupare a funcției de manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, Primăria Municipiului Târgu Jiu face următoarele precizări:
– Activitatea actualului manager, Cosmin Brehuță, a fost analizată, la finalul mandatului, de o comisie formată din specialiști din afara județului.
– Domnul Cosmin Brehuță a primit nota 8,95.
– Nota primită la evaluare NU îl împiedică pe domnul Cosmin Brehuță să participe la concursul pentru ocuparea funcției de manager al instituției.
În mediul online au fost publicate informații conform cărora domnul Brehuță nu ar mai putea candida pentru funcția de manager ca urmare a notei primite la evaluare. Aceste informații sunt false întrucât domnul Brehuță mai poate fi manager al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” Târgu Jiu dacă va fi declarat ”admis” la concursul de proiecte de management ce urmează a fi organizat de autoritate, la care va putea participa și dumnealui, ca de altfel și alți candidați. Dacă la evaluare obținea nota 9,00, ar fi fost singurul candidat pe post. Facem precizarea că Primăriei Municipiului Târgu Jiu nu i s-a solicitat un punct de vedere înainte de a fi publicate informațiile la care facem referire”, transmite Primăria Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here