Prefect de Gorj: Demisia este un act unilateral. Porcul nu se îngrașă în Ajun de Crăciun

0
343

Demisia șefului de la Serviciul de Ambulanță Gorj ar fi cea mai bună soluție, susține prefectul de Gorj. La SAJ Gorj au fost descoperite mai multe nereguli de către Corpul de Control al Prefecturii, dar și de către DSU. Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că managerul Constantin Mitroi ar trebui să părăsească funcția pe care o deține.

Trimisul guvernului în teritoriu mai spune că rezultatul controalelor arată faptul că există un management defectuos. În raportul DSU au fost descoperite nereguli destul de grave, fiind vorba despre scrum de țigară în ambulanță, medicamente expirate și ventilatoare defecte. De asemenea, în spațiul public au apărut informații în spațiul public despre faptul că mandatul lui Mitroi a mai fost prelungit cu încă 6 luni. Prefectul spune că nu are informații în acest sens.

” Eu nu am informații în acest sens, dar sper ca datele apărute în presă, să nu fie cele reale. Demisia este un act unilateral. Eu mi-am exprimat punctul de vedere și este același. Consider că demisia dânsului se impune. Raportul a fost trimis la Ministerul Sănătății, dar nu am mai fost informat. Ceea ce se întâmplă acolo, este din cauza conducerii. Faptul că sunt două sindicate în rivalitate și nu se poate ajunge la o discuție, eu cred că este clar un management defectuos. Ca manager ești responsabil de bunul mers al instituției pe care o conduci”, a spus prefectul de Gorj.

În urmă cu câteva zile, directorul de la SAJ Gorj a spus că probleme nu sunt atât de grave. Prefectul a comentat această afirmație. Întrebat dacă ar accepta ca mandatul lui Mitroi să fie prelungit, prefectul consideră că ar fi un eșec personal al său.

”Înseamnă că acest cuvânt grav are mai multe înțelesuri. Ceea ce considerăm noi grav, bag de seamă că în altă parte este considerat moderat sau mediu. Eu cred că domnul Mitroi este în funcție de câțiva ani buni, iar porcul nu se îngrașă în Ajun. Mă îndoiesc că va putea remedia acele deficiențe într-un timp așa de scurt, sper să mă înșel. Pentru mine personal ar fi un eșec. Nu fac eu numire și nici prelungire de mandat, însă ar fi un eșec”, a mai spus prefectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here