Radu Miruță, criticat la un post național de televiziune: ”Le dau o veste foarte proastă!”

0
480

Radu Miruță, deputatul USR a reacționat după ce a fost criticat la un post de televiziune națională. În cadrul emisiunii i-a fost prezentată declarația de avere, dra și gradul de rudenie pe care îl are cu deputatul social-democrat, Claudiu Manta. Miruță susține că sumele ce apar în declarația de avere sunt în totalitate  câștigate din activitatea anterioară, de inginer de telecomunicații pentru o corporație.

”Faptul că un post național de televiziune alege să urmărească activitatea mea, nu face decât să mă bucure. Înseamnă că deranjez extraordinar de tare. Din fericire, sumele din declarația mea de avere, spre deosebire a a altora, sunt cât se poate de reale și muncite cu activitatea din profesia pe care eu am practicat-o. Eu am câștigat banii din activitatea mea de proiectare a rețelelor Soft pentru telecomunicații. Toate sunt facturate. De asemenea, rudele ți le dă Dumnezeu, nu ți le alegi tu. Eu sunt foarte liniștit”, a spus Radu Miruță, la Radio Infinit.

Radu Miruță, liderul USR de la Gorj consideră faptul că toate atacurile la adresa sa nu sunt întâmplătoare: ”Nu sunt deloc întâmplătoare aceste lucruri. Au ajuns la concluzia că eu deranjez. Le dau o veste foarte proastă pentru ei, voi deranja și mai tare. Nu sunt genul de om care să stea cu ochii închiși sau să intre în hora în care au mai fost atrași diverși oameni. Suntem pe ultimele locuri din țară”, a mai spus Miruță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here