Rânca, locul ideal pentru o distracție pe cinste: ”Este superb. Mai bem un vin fiert să ne încălzim”

0
507

Stratul de zăpadă este numai bun pentru iubitorii sporturilor de iarnă, iar turiștii profită din plin. Stațiunea montană Rânca este locul perfect pentru o distracție pe cinste. Numărul românilor care ajung să se distreze la Rânca este în continuă creștere.

Fie că au venit să se dea cu schiurile, fie cu sania, sute de turiști au ajuns deja în stațiunea montană Rânca. Deși vremea nu a fost tocmai prielnică, turiștii s-au aventurat pe pârtie. Sunt mulți care preferă să se încălzească cu un pahar de vin fier.

”Am zis să profităm de weekend-ul acesta dinaintea sărbătorilor, aglomerației de sărbători. Preferăm sa nu fie trafic. Este mult mai liber faţă de Valea Prahovei. Prefer să petrec timpul pe pârtie decât în maşină în trafic. Ne mai încălzim cu un pahar de vin fier, o ciocolată caldă. Este superb(…) Este frumos. Mie mi-a plăcut. Zăpada cum este pentru schiuri? E bună, dar e aşa şi aşa(…) Chiar dacă este ceață, nu ne sperie. Ne distrăm cât putem de mult, profităm de această ocazie”, au spus câțiva turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here