Răsturnare de situație! Ce spun martorii despre polițistul acroșat de un șofer

0
365

Răsturnare de situație în cazul șoferului care ar fi acroșat un polițist. Bărbatul de 41 de ani, din orașul Novaci se află în acest moment la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI 2) a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, după ce a fost bătut de către polițiști. În urma loviturilor primite, acesta a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, iar ulterior, supus unei intervenții chirurgicale. Bărbatul se află în spital, în cătușe, păzit de polițiști, deoarece Judecătoria Novaci a decis arestarea sa pentru 30 de zile.

Contrar celor precizate de către IPJ Gorj, unii martori susțin că bărbatul ar fi oprit la semnalul polițistului, și că, tot acesta i-ar fi zis să tragă mașina câțiva metri, moment în care, șoferul l-ar fi fost lovit ușor cu oglinda autoturismului.

Martorii mai susțin că între cei doi a existat un schimb de replici acide, timp în care, polițistul a solicitat echipa de intervenție.

Cinci polițiști de la Serviciul de Acțiuni Speciale au ajuns la Novaci și l-au bătut cu bestialitate pe Constantin Dodoi.

A doua zi, sâmbătă 21 mai, chiar de ziua sa onomastică, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, pentru comiterea infracțiunii de ultraj, iar în după-miaza aceleiași zile, judecătorii au decis arestarea sa pentru 30 de zile.

Sursa: gorjexpress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here