Romanescu: McDonald’s va deschide un restaurant la Târgu Jiu

0
608
Brand-ul internațional McDonald’s va deschide un restaurant de tip fast-food la Târgu Jiu. Acesta va fi amplasat lângă Mall-ul din municipiu. Anunțul a fost făcut de primarul Marcel Romanescu.
”Una dintre cele mai dese întrebări pe care le primesc, atât în mediul online, cât și direct, chiar și pe stradă, este „când vom avea McDonald’s la Târgu Jiu?”
Ei bine, pentru toți acești tineri (și nu numai), am o veste bună: au fost depuse cererile pentru obținerea documentației necesare amenajării restaurantului care va fi situat în apropierea Mall-ului.
Cu această ocazie, scapă de corvoadă și foarte mulți părinți nevoiți să parcurgă distanțe mari către alte orașe care dețin astfel de restaurante. Vorbim, totuși, de un brand internațional foarte cunoscut și foarte căutat.
În urmă cu câteva zile, reprezentanții societății au fost la Târgu Jiu pentru a analiza care este cel mai bun spațiu, au luat o hotărâre și acum fac demersurile necesare pentru concretizarea investiției.
Trebuie să recunosc că, pentru o perioadă, am analizat situația cu atenție. Există, fără urme de îndoială, un număr însemnat de persoane care își doresc un restaurant McDonald’s la Târgu Jiu, la fel cum există și oameni care se dedică și promovează un alt stil de viață și, prin urmare, părerile vor fi împărțite. Dar, municipiul nostru devine, pe zi ce trece, atractiv pentru tot mai multe afaceri. Iar acesta este un pas important în dezvoltarea orașului”, a scris Romanescu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here