Romanescu: ”Nu vreau să iau în calcul varianta carantinării orașului!”

0
937

Primarul din Târgu Jiu exclude varianta carantinării orașului, afirmând că nu este aceeași situație ca în Severin. Edilul de acolo a decis să introducă carantinarea și asta după ce incidența cazurilor Covid era mult prea mare. 

Marcel Romanescu exclude o astfel de variantă și speră ca rata de infectare să nu depășească pragul de 6 la mia de locuitori. Tot acesta a declarat faptul că nu vrea să ia anumite hotărâri ce nu sunt dorite de cetățeni.

”Exclud o astfel de posibilitate în perioada imediat următoare. Noi nu suntem în situația Severinului. Din ceea ce înțeleg, acolo rata de infectare este foarte mare. Noi suntem pe un procent destul de bun, dacă ne raportăm la ce se întâmplă în țară. Nu vreau să iau în calcul o astfel de variantă. Sper să ne păstrăm la o rată de infectare destul de scăzute. Altfel, ne-ar pune să luăm o decizie nu tocmai plăcută pentru cetățeni. Continuăm să facem dezinfectare a străzilor din oraș. Sper ca cetățenii să se comporte ca și până acum extrem de responsabili”, a spus primarul Romanescu.

Rata de infectare în municipiul Târgu Jiu a ajuns la 5,36 la mia de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here