Ce decizie a luat proprietara Stânei Ștefanu

0
1502

Cea mai cunoscută locație de pe Transalpina va fi supravegheată video. Este vorba despre Stâna Ștefanu. Băcița Mărioara Babu a luat această decizie după evenimentul nefericit de anul trecut în care stâna a ars până s-a făcut scrum. Incendiul a avut loc în luna noiembrie 2020, iar acolo au ars mai multe obiecte de valoare, fiind vorba despre obiecte foarte vechi.

Făptașul nu a fost prins nici până în prezent, însă băcița Mărioara spune că va monta camere de supraveghere in interiorul stânei, dar și în apropierea drumului. Aceasta a declarat că nu mai vrea ca evenimentul de anul trecut să se mai repete.

”În noiembrie am rămas în poiană, așa cum se zice. Nu m-am lăsat îngenuncheată, iar stâna a fost vizită de mii de turiști vara aceasta. Toți au rămas încântați. Anul acesta am montat camere de supraveghere și sper ca cel care i-a dat foc anul trecut să se potolească, nu va mai scăpa. Anchetatorii nu au reușit să-l prindă. Nu era imposibil, dar a fost mai greu. Mie mi-au ars niște amintiri acolo, dar asta este”, a spus Mărioara Babu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here