Romanescu : “Țin cont de suportul și susținerea cetățenilor!”

0
178

Edilul municipiului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a făcut declarații despre un nou mandat de primar. Acesta a declarat într-un interviu la Radio Infinit, că, nu va mai candida în 2024, dacă va observa că nu mai dispune de susținerea cetățenilor.
“Intenția mea la momentul acesta este de a-mi continua mandatul de primar. Eu am fost însă foarte corect și in declarațiile pe care le-am făcut. Intenția mea trebuie sa fie susținută și de cetățenii municipiului Targu Jiu. Eu cred ca putem avea o imagine corecta și înainte de a depune candidatura printr-un sondaj pe care poți sa îl faci la nivelul localității sau prin relaționarea pe care o ai cu cetățenii. Sunt oameni de specialitate care pot sa spună dacă șansele tale sunt mari pentru a avea un nou mandat de primar. Nu intru intr-o bătălie pe care sa o pierd. Toate confruntările pe care le-am avut electorale pana in acest moment au fost confruntări in care am plecat cu șansa și am și câștigat. Este prematur ca azi să vă spun exact dacă voi candida în 2024. Sunt multe lucruri care se pot petrece în doi ani și jumătate. In primul rând trebuie sa țin cont de suportul și susținerea cetățenilor pe care ii reprezinți”, a declarat edilul PNL pentru Radio Infinit.

De asemenea, Romanescu a afirmat că o nouă candidatură la primăria municipiului Târgu Jiu va depinde și de proiectele pe care le are in derulare din 2020, și care ar trebui să fie finalizate în Decembrie 2023.

“Toate proiecte pe care mi le-am propus și ni le-am propus ca echipă în 2020 se vor finaliza așa cum ne-am propus in decembrie 2023. Este aproape imposibil să pierd alegerile din 2024, nu numai sa candidez, să le pierd, însă, vedem că apar de foarte multe ori și anumite disfuncționalități în modul in care relaționez cu oamenii de afaceri, in modul in care societățile care câștigă licitațiile, ulterior le pun in valoare. O lipsa de finalizare sau lipsa finalizării tuturor proiectelor pe care le-am angajat in 2020, mi-ar crea anumite probleme și nu o sa-i pun niciodată pe colegii mei, nici din primărie, nici din PNL sa ma susțină in condițiile in care constat ca nu am șanse pentru a câștiga mandatul”

În alta ordine de idei, întrebat dacă se gândește să schimbe partidul, la alegerile locale din 2024, Romanescu a răspuns că își dorește un nou mandat tot din partea PNL. Edilul a reafirmat că orice decizie de acest gen se va lua în cadrul organizației municipale.

“În acest moment eu îmi doresc sa îmi continui mandatul de primar la Targu Jiu din partea Partidului Național Liberal. Însă, sunt doua elemente pe care trebuie sa le iau in calcul. Pe de o parte susținerea pe care pot sau s-ar putea sa nu o am din partea PNL și cel de-al doilea element extrem de important este sustinerea pe care o am din partea organizației municipale. Este clar ca se vor purta discuții și ceea ce am declarat de 6 luni de zile sau mai mult, declar și acum: Niciodată nu îmi voi sacrifica echipa pentru o sigla de partid”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here