“Să ne unim și să redăm speranța unui copil!” Apel de ajutor pentru un tânăr din Urdari, diagnosticat cu leucemie

0
595

Apel de ajutor pentru pentru un adolescent de doar 17 ani, diagnosticat cu leucemie. Tânărul este din comuna Urdari, județul Gorj și are nevoie de sprijin financiar pentru a beneficia de tratament. Numele său este Pirvulescu Romică, iar în prezent, acesta este internat la spitalul din Timișoara. Cine își dorește să-l ajute, o poate face acasă la familia Pirvulescu Romica, de la Brazi- Hotăroasa (la Rodel) sau în contul: Parvulescu Romica Dumitru IBAN RO55BTRLRONCRT0524062701 Lei. Orice ajutor este binevenit pentru tânărul care luptă pentru propria viață. Haideți să-l ajutăm!

Mai multe mesaje au fost scrise pe rețelele de socializare, de către cunoscuții, prietenii și rudele familiei, în speranța că o să ajungă la cât mai mulți oameni dispuși să ajute.

“Dragi prieteni si oameni de pretutindeni, iubiți parinti binecuvântați, avem un caz special în Urdari de leucemie.Un tânăr adolescent in floarea vârstei a fost lovit pe neașteptate de cruntul diagnostic.Disperarea deznădejdea le-a cuprins sufletul. Haideti sa ne unim și sa redam speranța unui copil atât de cuminte și unor parinti greu încercați de soarta. Din puținul nostru sa rupem bucatele și sa facem un întreg  care să-l ajute  să-și procure tratamentul foarte costisitor  pt ei. Cine vrea sa ajute o poate face acasă la familia Pirvulescu Romica de la Brazi- Hotaroasa (la Rodel), sau in contul:Parvulescu Romica Dumitru IBAN RO55BTRLRONCRT0524062701 Lei. Oameni cu stare, sau simpli nevoiași putem face minuni dacă ne unim.🙏🙏 Haideti sa ne dovedim împreună  mâinile, să ridicam privirea spre Tatăl Sfânt și să ne rugăm din suflet pentru Romy, pentru sănătatea lui și să nu uităm nici o clipă cât de vilnerabiili suntem, să nu uităm că in locul lui, poate oricând să fie oricine. Doamne ajută să  depășească cu bine aceasta încercare a vieții.

Va rog distribuiți postarea pentru a face cunoscut cazul. Vă mulțumesc”, este unul din mesajele care au fost distribuite pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here