Scandal din cauza studiului geotehnic al drumului expres Craiova-Târgu Jiu: ” Ne-au distrus culturile!”

0
759
Sursa: Radio Infinit
Sursa: Radio Infinit

Realizarea studiului geotehnic și întreaga procedură care are loc pentru realizarea drumului expres Craiova-Târgu Jiu a creat multe nemulțumiri. Indignările vin chiar din partea cetățenilor, cei care sunt proprietarii terenurilor pe unde o să treacă tronsonul de drum.

De exemplu, câțiva localnici din comuna Aninoasa s-au enervat pentru faptul că le-au fost distruse culturile agricole: ”Să ridice utilajele de acolo. Ne-au distrus culturile. Au intrat pe teren fără ca noi să știm. Tot locul nostru este distrus. Nu se poate așa ceva”, a spus un localnic, conform Radio Infinit.

Primarul din Aninoasa, Ilie Petroi, spune că firma ia probe din sol pentru a se întocmi studiul de fezabilitate, iar aceștia ar fi trebui să anunțe primarii pentru a putea discuta cu cetățenii.

”Cu aceste studii, trebuia să comunice cu noi. Înainte de a lucra pentru foraje pentru aceste studii, trebuia să discutăm cu proprietarii terenurilor. Sunt persoane nemulțumite care au afectate o parte dintre culturi. Firma acesta trebuia să vină la noi la primari, să discute cu noi, iar noi să discutăm cu oamenii. Este un lucru benefic pentru noi ca acest drum să treacă prin localitatea noastră. Pentru înființarea culturii s-au scumpit motorina, azotatul, toate cele iar oamenii sunt afectați. Cred că trebuie să dăm dovadă de înțelegere”, a spus Ilie Petroi, la Radio Infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here