Scandal într-o primărie din Gorj. A fost spart geamul ușii: ”Are frecvent astfel de derapaje!”

0
1154

Edilul comunei Albeni, Ionuț Stan este din nou în centrul unui scandal. Acesta ar fi pornit o ceartă cât casa, chiar de 1 martie. Totul s-a întâmplat după ce un angajat al primăriei a revenit la serviciu după câteva aproximativ o lună de concediu medical. Primarul s-a enervat când l-a văzut pe colegul său și i-a transmis să plece acasă, conform martorilor.

Salariatul nu a vrut să-i asculte ordinul primarului și a mers la o altă colegă în birou. Atât i-a trebuit edilului. Acesta s-a enervat, a mers după colegul său să-l scoată afară, iar de aici și până la un scandal nu a mai fost decât un pas. O altă angajată a vrut să țină la ușă, văzându-l pe edil foarte furios. Astfel geamul de la ușă s-a spart, iar din fericire, nimeni nu a fost rănit. O altă salariată din cadrul primăriei susține faptul că nu este pentru prima dată când au loc astfel de certuri.

”Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Are frecvent astfel de derapaje. A văzut că nu se întâmplă nimic și continuă să se comporte la fel. Trăim într-o adevărată nebunie aici”, a spus femeia.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului, fiind deschis un dosar penal: ”În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, transmite IPJ Gorj.

Primăria Albeni nu este pentru prima dată când se află în centrul unui scandal, iar de-a lungul timpului, mai mulți salariați s-au plâns de comportamentul primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here