Se așteaptă banii pentru reabilitarea centrului pietonal din Târgu-Jiu

0
183

Se modernizează centrul pietonal din Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu, a convocat, seara trecută, o ședință de îndată a Consiliului Local în vederea demarării lucrărilor pentru refacerea centrului pietonal. Investiția se ridică la circa 5 milioane de euro, iar municipalitatea așteaptă ca banii să ajungă la Târgu Jiu.

Proiectul este realizat de unul dintre cei mai mari arhitecți din România, fiind vorba despre Dorin Ștefan: ”Dorin Ștefan a făcut acest proiect, un nume mare în rândul arhitecților din România. Valoarea este de circa 5 milioane de euro. Dacă va fi inclus spre finanțare in acest an, la începutul lunii septembrie sau octombrie ne putem apuca de lucrări”, a spus primarul Târgu Jiului.

O să se intervină asupra betonului amprentat, dar și a fântânilor arteziene, mai spune Romanescu.

”Este un proiect care deja a fost aprobat. În momentul de față, ne-a fost înaintată o adresă de la Compania Națională de Investiții pentru actualizarea indicatorilor. Există posibilitatea ca această sumă să fie repartizată odată cu aprobarea bugetului. Este vorba despre o reamenajare în totalitate. Va fi pusă piatră cubică și o reamenajare a zonelor verzi. Fântânile arteziene intră și ele în reabilitare”, a mai declarat primarul Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here