Se așteaptă un grafic de lucrări de la Secol

0
209

Administratorul societății care se ocupă de construirea centurii Târgu Jiului este așteptat la primăria orașului pentru a prezenta un grafic de lucrări. Italienii de la Secol și-au luat angajamentul că vor termina lucrarea în termenul de 18 luni, perioadă prevăzută în contractul încheiat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că va avea o nouă întâlnire cu administratorul societății, tocmai pentru ca lucrarea să se finalizeze în termenul prevăzut. Edilul spune că dacă acest contract nu se va respecta, compania Secol va trebui să plătească despăgubirile pentru fiecare zi întârziată.

”Am o discuție cu administratorul Secol. Urmează să îmi trimită un grafic de lucrări. Dânsul s-a angajat că lucrarea va fi realizată în termenul prevăzut, adică până în luna septembrie 2022. Eu am un termen de realizare a lucrării, perioadă pe care vreau ca societatea să o respecte. Știu foarte bine că cei care nu respectă un contract sunt puși în situația să plătească despăgubiri pentru zilele de întârziere. Am garanția lor că nu se vor abate de la acest termen”, a spus Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here