Marcel Romanescu, despre centrele de vaccinare din parc și de la mall: ”Îmi e frică să mă pronunț!”

0
253

Vestea că la Târgu Jiu vor putea fi realizate două noi centre de vaccinare anti-Covid, fiind vorba despre cel din Parcul Central și mall, îl face pe primarul Romanescu să fie cam sceptic.  Edilul spune că sunt suficiente cele 3 centre deja existente în municipiu, cele două de la stadion și cel de la spital.

”Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul prefect, am încercat să-i spun că este foarte greu ca la nivelul municipiului Târgu Jiu să mergem pe voluntariat. Mi-e frică să mă pronunț pe ce se va întâmpla. Din ceea ce înțeleg, cele 2 centre s-ar putea organiza. Le acordăm tot sprijinul, însă avem o experiență nu tocmai fericită de acum 2-3 luni, atunci când a trebuit să găsim soluții pentru finanțarea medicilor, asistentelor și registratorilor. Cred că la Târgu Jiu vaccinarea merge foarte bine. Sper să nu existe doar soluția de voluntariat”, a spus Romanescu.

Romanescu afirmă că principala problemă în procesul de vaccinare anti-COVID este lipsa medicilor: ” Dacă ar funcționa acum aceste centre în Parcul Central și la mall, nu avem medici care să participe la procesul de vaccinare. Noi putem încheia contractele, dar trebuie să găsești resursă umană. Vaccinul este foarte ușor de procurat, dar problema cea mai mare este la medici”, a mai declarat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here